تخم مرغ منبع عالي پروتئين است و برخلاف ساير پروتئين هاي مواد غذايي، حاوي اسيد آمينه کامل است. قبلا طبق عادت تخم مرغ مصرف مي کرديم اما در کنار تخم مرغ معمولي، مردم از تخم بلدرچين به ويژه درکشورهاي آسيايي به ويژه ژاپني ها، چيني ها و اندونزيايي ها استفاده مي کنند. تخم بلدرچين محصول توليدي توسط بلدرچين است که اندازه آن از تخم مرغ کوچک تر است اما حاوي مواد مغذي بسياري است و حتي ارزش غذايي تخم بلدرچين سه يا چهار برابر بيش تر از انواع ديگر تخم ها مانند تخم مرغ است.
روش هاي زيادي براي مصرف تخم بلدرچين وجود دارد. مي توانيد آن را بصورت جوشانده، نيم پز، يک چهارم آب پز، املت يا خام مصرف کنيد. هر کار دوست داريد، مي توانيد با آن انجام دهيد. با اين حال بهترين راه براي مصرف تخم بلدرچين، خام خوري است. روش تهيه آن به صورت خام در زير آورده شده است:
تخم بلدرچين را با آب جوش بشوييد. آن را بشکنيد. مواد آن را درون يک ليوان بريزيد. هم بزنيد و با معده خالي بخوريد. به کساني که نمي توانند تخم خام مصرف کنند، توصيه مي شود تخم را درون يک کاسه آب جوش بگذارند به گونه اي که آب جوش روي تخم مرغ را بگيرد. اجازه دهيد 10 دقيقه باقي بماند. سپس آن را به قطعات کوچک برش دهيد، بر اساس سليقه خود نمک بزنيد و ميل کنيد. مصرف تخم بلدرچين همراه با پوسته، مي تواند ماده مغذي بيش تري داشته باشد.
.
توضيحات بيشتر را با کليک بر روي لينک اصلي زير بخوانيد:
تخم بلدرچين، خواص، مضرات، موارد منع مصرف و .
درباره این سایت